Geen categorie

Enorme drukte

Het is al weer een tijdje geleden dat wij nieuws hebben geplaatst op onze website. De redenen dat wij even uit beeld waren kunnen we wel verantwoorden: RCS Winkelinrichting heeft het de afgelopen tijd mega druk gehad met de vele orders voor winkelstellingen die wij mochten uitvoeren. Een stampvol magazijn waarin nauwelijks ruimte was om met de heftruck te manoeuvreren. We hebben extra handjes moeten inhuren en lange dagen gemaakt. Het was een hectische tijd maar we zijn dankbaar voor alle mooie orders die wij mochten uitvoeren voor onze klanten, zowel in eigen land als in het buitenland.

Onze wand- en gondolastellingen en ons paradepaardje Bay in the Box ™ in RAL 9005 (zwart) vlogen de deur uit, de vraag naar onze (blister) haken was enorm. En het was echt niet alleen een metertje wandstelling hier of daar. We hebben echt mega meters gemaakt!! Het was nauwelijks bij te houden. Een enkele keer moesten de gebruikelijke levertijden enigszins aangepast worden en hebben wij hier en daar ook best wel eens een steekje laten vallen. Maar waar gehakt wordt vallen spaanders toch? In ieder geval hebben wij met veel plezier ons werk gedaan en zullen dat het komende jaar ook weer doen.

Deze blog is de laatste van mijn hand. Na volgende week ben ik niet meer als commercieel medewerker binnendienst bij RCS Winkelinrichtingen werkzaam. Iemand anders zal het stokje over gaan nemen. Ik heb elders een nieuwe uitdaging gevonden maar zal nooit vergeten wat een uitdaging het is, alle onderdelen van winkelstellingen aan te moeten en te kunnen leren om onze klanten goed te kunnen informeren en te adviseren. Het was met veel plezier van mijn kant!