RCS Winkelstelling blog

Een nieuwe website voor RCS Winkelinrichting

Al langere tijd zijn wij achter de schermen heel druk bezig geweest om onze website een nieuwe look te geven. Vanaf vandaag kunnen wij u deze eindelijk presenteren. Een gloednieuwe, moderne website, waarvan in vergelijking met onze oude website niet alleen het uiterlijk, maar zeker ook de functionaliteit flink op de schop is gegaan. Graag nodigen wij u dan ook uit deze nieuwe, zeer uitgebreide website van RCS winkelinrichting te bekijken.  Uiteraard zijn we benieuwd naar uw mening!

RCS winkelinrichting heeft zich inmiddels ontwikkeld tot dé toonaangevende aanbieder van winkelstellingen, accessoires en het shop in shop systeem Bay in a Box™ . Om onze klanten beter te informeren was een grondige verbouwing van onze website hard nodig.  De site rcswinkelinrichting.nl moest beter, sneller en moderner worden.

Met duidelijkere afbeeldingen van onze modulaire winkelstellingen, uitbreidingen naar Zwarte (RAL9005) en Antraciet grijze (RAL 7015) winkelstellingen en klantvriendelijke tools, om deze te kunnen samenstellen, kunnen we de komende jaren weer vooruit.

De nieuwe site werkt op desktop, tablet en mobiel zodat u overal de mogelijkheid heeft om informatie te verzamelen voor uw winkelinrichting. 

Natuurijk zullen wij progressief door blijven gaan met de ontwikkeling van deze website. De komende tijd hopen wij grote stappen te zetten in de mogelijkheden, u nog meer producten aan te bieden en zullen nieuwe ontwikkelingen worden doorgevoerd om uw bestelproces zo makkelijk mogelijk te maken. Wij streven ernaar de website steeds verder door te ontwikkelen om u daarmee zo optimaal mogelijk te kunnen bedienen. Wij raden u aan de website de komende maanden goed in de gaten te houden zodat u niets mist van de toekomstige ontwikklingen.

Graag willen we iedereen die bij het project betrokken is geweest heel hartelijk bedanken voor al het werk dat er in de afgelopen periode is verzet

We nodigen u van harte uit onze nieuwe site te bezoeken, er flink op los te klikken, te zoeken, lezen en ontdekken en zouden het zeer waarderen als u de ervaringen met ons wilt delen. Uiteraard hopen we dat de nieuwe site de test doorstaat en u er net als wij enthousiast over wordt.

Wij van RCS Winkelinrichting BV wensen u veel lees en bestelplezier toe!