RCS Winkelstelling blog

Scanrails

Het gebruik van Scanrails.

In de dynamische wereld van de detailhandel draait alles om efficiëntie, klantgemak en effectieve product presentatie. Scanrails, ook wel bekend als prijsrail of labelhouder, zijn innovatieve technologieën die worden gebruikt op winkelstellingen om productinformatie, prijzen en barcodes op een gestructureerde en aantrekkelijke manier weer te geven. In dit artikel verkennen we het gebruik van scanrails op winkelstellingen, en hoe ze bijdragen aan een verbeterd winkelbeheer en een optimale klantbeleving.

Wat zijn Scanrails?

Scanrails zijn dunne strips of rails die aan de voorkant van winkelstellingen worden bevestigd. Ze zijn ontworpen om prijskaartjes, productinformatie en barcodes vast te houden en weer te geven. Scanrails zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en materialen, waaronder plastic en metaal, en ze kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van een winkelomgeving.

Voordelen van Scanrails op Winkelstellingen

Het gebruik van scanrails op winkelstellingen biedt diverse voordelen voor zowel winkelbeheerders als klanten:

  1. Duidelijke Productinformatie: Scanrails zorgen voor een duidelijke en georganiseerde weergave van productinformatie, zoals prijzen, productnamen en kenmerken. Dit helpt klanten snel relevante details te vinden en vergemakkelijkt het besluitvormingsproces.
  2. Efficiënte Prijsaanduiding: Scanrails maken het mogelijk om prijzen en barcodes dichtbij de producten te plaatsen. Dit versnelt het kassa- en afrekenproces, omdat medewerkers de producten gemakkelijk kunnen scannen zonder ze uit de stellingen te hoeven halen.
  3. Netheid en Orde: Het gebruik van scanrails draagt bij aan een nette en opgeruimde winkelomgeving. Kaartjes en labels blijven op hun plaats en worden niet verfrommeld of losgeraakt, waardoor de uitstraling van de winkel wordt verbeterd.

Scanrails zijn per stuk leverbaar en er is keuze uit verschillende kleuren.

Prijs labels voor blisterhaken of T-bar.

Wanneer u wel een prijslabel wilt gebruiken maar geen legborden heeft om een scanrails te bevestigingen kunt u kiezen voor prijslabel die op een dubbele Blisterhaak of T-bar gehangen kunnen worden. De labels zijn er in verschillende afmeten, er bestaan volledig transparante maar ook RVS of kunststof labels.

De prijs labels worden verkocht in een veelvoud van 100 stuks.