RCS Winkelstelling blog

Winkelstelling in RAL9005

Zwarte winkelstellingen kunnen verschillende vormen aannemen, zoals een Wandstelling, Kopstelling of een Gondola middenstelling

Winkelstellingen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en configuraties, afhankelijk van de behoeften en lay-out van de winkel. Ze kunnen worden geplaatst met legborden, haken, lades en andere accessoires om producten op een georganiseerde manier weer te geven. Daarnaast zijn er ook aanvullende opties, zoals verlichtingssystemen om de producten beter zichtbaar te maken, dit is vaak in combinatie met een koof.

Het gebruik van zwarte winkelstellingen (RAL9005) kan helpen bij het creëren van een stijlvolle en eigentijdse winkelomgeving. Mede hierdoor zien wij ook steeds vaker RAL9005 terug komen in verschillende winkels. Om de winkelstelling helemaal compleet te maken is het mogelijk om dubbele blisterhaken in RAL9005 te bestellen.

Het is belangrijk op te merken dat de beschikbaarheid en specifieke kenmerken van zwarte winkelstellingen kunnen variëren afhankelijk van de leverancier. RCS Winkelinrichting heeft de zwarte winkelstellingen op voorraad waardoor wij snel kunnen leveren.