RCS Winkelstelling blog

Gladde achterwand

Gladde achterwanden

Een gladde achterwand in een winkelstelling gaat vaak samen in combinatie met legborden, waardoor producten visueel opvallen. Of het nu gaat om kleurrijke kleding, opvallende elektronica of verleidelijke schoonheidsproducten, de gladde achtergrond zorgt voor een contrast dat de aandacht van de consument trekt. Hierdoor ontstaat een gestroomlijnde en professionele uitstraling. Achterwanden zijn te krijgen in verschillende RAL kleuren en maten, neemt u gerust een kijkje op onze product pagina.

Plaatsing van legborden

Legborden zijn er in veel verschillende maten. Voor elk idee is er een geschikt legbord te vinden. In de meeste gevallen is het ook nog mogelijk om de legborden deels te kantelen in een hoek van maximaal 30 graden bij een tweehaaks drager. Door de legborden deels te kantelen kunnen uw producten beter tot zijn recht komen. Het is wel belangrijk dat er een voorlijst op het legbord komt ter bescherming van de eventueel vallende producten.

Andere opties voor achterwanden

Naast gladde achterwanden is er ook nog een mogelijkheid om Geperforeerde of Slatwall achterwanden in de stellingen te plaatsen. De geperforeerde achterwanden worden vooral gebruikt in combinatie met Blisterhaken, zowel enkel als dubbel. De dubbele blisterhaken zijn ook verkrijgbaar in RAL90005.

Bij het gebruikt van Slatwall ook wel lamellen genoemd zijn specifieke Slatwall haken nodig om producten te kunnen ophangen, ook wel Slatwall haken genoemd.