RCS Winkelstelling blog

Legborden met bijpassende dragers

Winkelstellingen zijn de ruggengraat van elke detailhandel. Ze bieden niet alleen een functionele manier om producten te presenteren, maar spelen ook een cruciale rol bij het maximaliseren van de beschikbare ruimte en het creëren van een aantrekkelijke winkelervaring voor klanten. Een van de belangrijkste aspecten bij het kiezen van de juiste winkelstellingen is het overwegen van de verschillende dieptes en breedtes van de legborden.

Dieptes voor Diverse Behoeften

Diepte is een essentiële factor bij het kiezen van winkelstellingen, omdat het de hoeveelheid ruimte bepaalt die beschikbaar is voor het presenteren van producten. Winkelstellingen zijn verkrijgbaar in een scala aan dieptes, variërend van 20 cm tot 77 cm. De standaard dieptes zijn 20, 25, 30, 37, 47 en 57 cm, terwijl bredere opties van 67 en 77 cm minder vaak voorkomen.

  • 20 cm: Ideaal voor het presenteren van kleine items of voor gebruik in smalle gangpaden waar ruimte schaars is.
  • 25 cm: Geschikt voor het presenteren van boeken, dvd’s, of andere items met een gemiddelde grootte.
  • 30 cm: Veelzijdig en geschikt voor een breed scala aan producten, van kleding tot elektronica.
  • 37 cm: Perfect voor het presenteren van grotere items of producten in bulk.
  • 47 cm: Ideaal voor het presenteren van kleding op hangers of grotere elektronica.
  • 57 cm: Geschikt voor het presenteren van grote, omvangrijke items of voor het creëren van diepere presentaties.

Breedtes voor Diverse Lay-outs

Naast diepte is ook de breedte van de legborden een belangrijke overweging. Breedtes variëren van 66,5 cm tot 125 cm, waardoor winkeliers de flexibiliteit hebben om winkelstellingen aan te passen aan de beschikbare ruimte en de lay-out van hun winkel.

  • 66,5 cm: Ideaal voor smalle ruimtes of voor het creëren van compacte displays.
  • 100 cm: Een populaire keuze voor algemene winkelpresentaties, biedt voldoende ruimte voor een breed scala aan producten.
  • 125 cm: Geschikt voor grotere producten of voor het creëren van uitgebreide, opvallende displays.

Door de juiste combinatie van dieptes en breedtes te kiezen, kunnen winkeliers hun ruimte maximaliseren en producten effectief presenteren om de verkoop te stimuleren. Of u nu op zoek bent naar compacte displays voor kleine ruimtes of uitgebreide presentaties voor grotere producten, er zijn winkelstellingen beschikbaar die aan uw specifieke behoeften voldoen.