RCS Winkelstelling blog

Inhangmanden

Inhangmanden zijn handige hulpmiddelen in winkelstellingen die vaak worden gebruikt om producten op een overzichtelijke en aantrekkelijke manier te presenteren. Hier zijn enkele tips en voordelen van het gebruik van inhangmanden bij een winkelstelling:

Inhangmanden helpen bij het organiseren van producten, waardoor klanten gemakkelijk kunnen zien wat beschikbaar is. Dit verbetert de algehele winkelervaring en vergemakkelijkt het vinden van specifieke items.

Inhangmanden maken efficiënt gebruik van de beschikbare ruimte in een winkelstelling. Ze kunnen worden opgehangen op verschillende hoogten, waardoor zowel de bovenste als onderste delen van de stelling nuttig kunnen worden benut.

Door producten in inhangmanden te plaatsen, worden ze vaak op ooghoogte van de klant gepresenteerd. Dit vergroot de kans op impulsaankopen, omdat klanten eerder geneigd zijn producten op ooghoogte op te merken en te overwegen.

Inhangmanden zijn verkrijgbaar in verschillende maten, waardoor ze geschikt zijn voor bijna alle branches. Daarbij bestaat er een mogelijkheid om bij de inhangmanden verdelers te plaatsen. Hierdoor kunnen er verschillende artikelen in de manden gepresenteerd worden.