RCS Winkelstelling blog

Wandstelling en Haken (3)

Deze week belichten we de Draagbalkhaken. Draagbalkhaken worden gebruikt i.c.m. een Draagbalk. Draagbalkhaken worden op een draagbalk geklemd die op zijn beurt in de staanders wordt geklemd. Om die reden worden draagbalkhaken vaak gebruikt voor zwaardere artikelen. Een ander voordeel van het gebruik van draagbalkhaken en een draagbalk is, dat als je het display wilt veranderen, je niet eerst alle andere producten hoeft te verwijderen. Er bestaat ook een verdeler die op de draagbalk past. Deze dient om artikelen te scheiden. Een draagbalk is op verschillende hoogtes te gebruiken in de wandstelling of gondola. Maar kan ook tussen alléén staanders geklemd worden.

Zoals het geval is met de meeste haaksoorten zijn draagbalkhaken in verschillende soorten en afmetingen verkrijgbaar. RCS Winkelinrichting heeft de volgende soorten uit voorraad leverbaar.

  • Enkele draagbalkhaak, verzinkt 30 cm Ø 8, 400mm Ø 10mm
  • Dubbele draagbalkhaak, verzinkt,  Ø 4,8, afmetingen 200 en 30 cm
  • Dubbele draagbalkhaak met T-bar Ø 4,8 afmetingen 150/200/250/300/400mm. Dubbele draagbalkhaken zijn geschikt voor het gebruiken met prijs- of product-labels.
  • Draagbalkhaak voor spades, verzinkt, Ø 4,8 lengte 30 cm