RCS Winkelstelling blog

RCS Winkelrichting bereikbaar tijdens de bouwvak!

Vandaag vrijdag 31 juli is de bouwvak begonnen. Dat betekent voor veel bedrijven en winkels dat het wat rustiger wordt de aankomende drie weken. Geen voltallige bezetting op afdelingen, de telefoon staat waarschijnlijk niet meer de hele dag roodgloeiend en er staan vast ook minder bakkies koffie of thee lauw te worden. Er wordt uitverkoop gehouden, oude producten maken plaats voor nieuwe producten, winkelstellingen en winkelschappen raken leeg. Nu is er misschien ook wat meer tijd om na te denken over hoe uw winkel of bedrijfsruimte weer anders en of beter ingedeeld kan worden.

RCS Winkelinrichting kan u daarbij uitstekend adviseren. RCS Winkelinrichting verkoopt zowel wandstellingen (met eventueel een hoekstelling) als middenstellingen. Een middenstelling staat los van de wand en kan overal in uw winkel of bedrijfsruimte worden opgesteld. Een middenstelling, ook wel gondola genoemd, heeft aan beide zijden ruimte om producten op te zetten op de verstelbare legborden en of op te hangen aan confectiebeugels. U kunt uw wandstelling of middenstelling inrichten zoals u wilt. Metalen of perspex tussenschotten en verdeellijsten kunnen de producten op de legborden netjes van elkaar gescheiden houden. En inhangmanden kunnen juist weer gebruikt worden om producten losjes bij elkaar in te doen.

Kijk op onze website om uw winkelstelling samen te stellen en uw bestelling te plaatsen. Of mail / bel ons voor informatie, advies en een offerte. Wij zijn er gewoon tijdens de bouwvakvakantie. Het team van RCS Winkelinrichting wenst iedereen een fijne vakantie!

Related Posts