RCS Winkelstelling blog

Zwarte winkelstellingen

Black is Beautiful en dat geldt zeker voor onze strak uitziende Zwarte (kleur RAL 9005 mat) Winkelstellingen. Onze zwarte pareltjes die uw winkel een look kunnen geven die passend is bij wat u met uw winkel wilt uitstralen:

prestigieus, elegant en chique, zakelijk koel of industrieel of een combinatie van deze beschrijvingen. Op een zwarte achter- en ondergrond komen artikelen en producten goed en mooi tot hun recht. En afhankelijk van wat voor product of artikel het is, vaak ook nog beter en mooier. Overigens is RAL9005 Mat Zwart prima te combineren met RAL7015 Antraciet.

De stellingen zijn verkrijgbaar in de hoogtes van 1.40, 1.60, 1.80, 2.10 en 2.40 meter en kunnen in de meeste gevallen d.m.v. verlengstukken worden verhoogd.

Zwarte winkelstellingen en accessoires zijn bij ons (nagenoeg) altijd uit voorraad leverbaar. Op onze website RCS Winkelinrichting kunt u het aanbod bekijken van deze mooie zwarte (RAL 9005) wandstellingen en of midden-units. Vanzelfsprekend hebben wij niet alleen de winkelstellingen maar een heel assortiment van onderdelen en accessoires van deze winkelstellingen in dezelfde mooie mat zwarte kleur. De winkelstellingen zijn verkrijgbaar met perfo of gladde achterwanden. Overige onderdelen en accessoires zijn legborden, dragers, dubbele blisterhaken, voeten, plinten, scanrails, lichtkoven en spiegels.